Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AURA LÁTÁS

2016.02.28

 

Gyakorlat: így láthatod meg az aurát!

1.Először is keress a gyakorlathoz megfelelő hátteret. Ha saját aurádat szeretnéd látni, vegyél egy fehér lapot. Ha egy barátodét, akkor ültesd őt egy sima és világos fal elé.

 

Olvassa el Aura Step 1.jpg

 

 

2. Állítsd be a megfelelő világítást, ne legyen túl világos, se túl sötét. A legideálisabb a természetes napfény, vagy a gyertya lángja nem túl sötét szobában.

Olvassa el Aura Step 2.jpg

 

 

3. Helyezd el a kezed a papír előtt, vagy barátodat ültesd a fal elé, kényelmes helyzetben: olvashat egy könyvet, vagy ihat valamit, nem kell mozdulatlannak lennie. Arra figyelj, hogy ne legyen rajta túl mintás vagy erős színű ruha.

Olvassa el Aura Step 3.jpg

 

 

4. Pihentesd a szemed a kezeden vagy barátod testén, fókuszálj partnered fejbúbjára, vagy nézd az ujjaid hegyét. Picit homályosítsd el az éles vonalakat...lassan megjelenik az aura, ami lehet egy éles szín, vagy esetleg több színben játszó ködfelhő.

Olvassa el Aura Step 4.jpg

 

 

5. Határozd meg milyen színeket látsz, legyél türelmes, lehet nem fog menni elsőre, vagy ha mozgatod a szemed, akkor eltűnik az aura. De gyakorlással könnyedén tarthatod a fókuszt és hosszan megjelennek előtted az emberi testet körülvevő színes energiák.

 

 

Forrás:Jóportál.hu